KRMC Klimaservice

Brorsonsvej 1

7500 Holstebro

​Tlf:+45 3157 5222

info@krmc.dk

​Aircondition service til butikker og kontorer

​Har du brug for aircondition til butik eller kontor i Holstebro, Viborg, Ringkøbing eller Herning, midt/vest jylland er vi hos KRMC Klimaservice specialister i aircondition service. Vi forhandler en bred vifte af forskellige typer, mærker og modeller samt tilbyder service, vedligeholdelse og montering.

Typisk bruger man aircondition, eller en varmepumpe som det også kaldes, i butikker eller på kontorer, hvor der er behov for at skabe et bedre indeklima. Det er særligt kølefunktionen, der kommer i spil her, men vores anlæg byder også på egenskaber, der gør, at de kan affugte og rense luften. Har du brug for en renere luft på din arbejdsplads, er vi klar til at hjælpe med aircondition service.

Professionel montering og service af aircondition

Som KMO-certificeret er vi erfarne og professionelle montører af airconditionanlæg. Vi sikrer, at du får en solid aircondition, der bliver monteret korrekt – og i tilfælde af aircondition service og vedligeholdelse, er vi også gerne behjælpelige. Vi vejleder også i forhold til at finde det rette anlæg, hvorfor du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Årlig service er vigtig og et lovkrav

Det handler ikke kun om at sikre den optimale og økonomisk bedste ydelse af anlægget, men for at sikre en sund indeklimaet skal anlægget serviceres korrekt.  Det kan være sundhedsfarlig ikke at få serviceret anlægget korrekt med fjernelse og behandling for de bakterie der dannes i anlægget. Udover at sikre indklimaet, udføres tjek og kontrol af anlægget for at sikre, at det kører optimalt. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal holdes ekstra øje med og gøres noget ved for, at sikre en længere levetid på dit anlæg.

Skal vi se på en løsning til din virksomhed, private bolig, sommerhus, værksted/hobbyrum.  Rådgiver vi gerne om vores forskellige airconditionanlæg. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores aircondition service eller varmepumper, såsom luft til luft varmepumper. Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 31 57 52 22 eller på e-mail info@krmc.dk.

​Her er en oversigt over hvilke mærker vi fører - Klik på logo for at få mere nyttig information og vores kvalitesprodukter​:

HVEM ER VI

KRMC Klimaservice

CVR: 31150221

KONTAKT OS

Telefon: 31 57 52 22

E-mail: info@krmc.dk

FIND VEJ

Brorsonsvej 1

7500 Holstebro

Find os på Google Map

PARTNERE

KMO / VE- Godkendt
​Kølebranchens
​Miljøordning